СКАНДАЛ: ЕУ уште во мај им најавила „ковид пожари“

После пропаста на европската агенда за Македонија, премиерот Заев, вицепремиерот Димитров и МНР Османи изјавуваа дека ЕУ ќе ја носеле во Македонија, наместо Македонија во ЕУ. Еве што ЕУ им […]

ЧУДО: Бигорски манастир за пожарите во Грција

Бигорски манастир со објава: Литија со моштите на св. Јован Руски го спаси селото од пожар Додека беснее огнот на грчиот остров Евија, уништувајќи ги прекрасните шуми и принудувајќи многу […]

CPAMНО: Mлaдите од CДCM гасат пожари, додека старите кpaдaт

Во моментите кога состојбата со пожарите во нашата земја беше повеќе од алармантна, многу партии се обидоа да соберат поени на база на учество во гасењето на тие пожари. Следејќи […]

ДИМОВСКИ: APМ се злоупотребува

Поранешниот пратеник од ВМРО ДПМНЕ, Илија Димовски реагира на употребата на Apмиjaтa, надвор од нејзините одговорности, особено како доказ дека останатите институции во државата не функционираат. Димовски на својата ФБ […]

ЕКСКЛУЗИВНО: Откриено кој ги пали пожарите?

На социјалните мрежи се споделува фотографија од македонски супермен, за кој се сомневаат дека ги пали пожарите. Злобниците тврдат дека тоа е премиерот Заев. После проверка на факти од неговото […]