ЕКСКЛУЗИВНО: Откриено кој ги пали пожарите?

Uncategorized, Забава

На социјалните мрежи се споделува фотографија од македонски супермен, за кој се сомневаат дека ги пали пожарите.

Злобниците тврдат дека тоа е премиерот Заев. После проверка на факти од неговото здружение „Лажометар“, потврдено е дека не е тој, туку некој кој личи на него.

Оли Спасовски ќе ја открие вистината, само и само доколку го замоли својот шеф из Београда, министерот Вулин да открие кој е тој супермен на сликата.

Оли не чека, брзо дејствува. Веќе е повикан Вулин да ја разреши дилемата.