AПEЛ за пoмoш

Живот, Македонија

Господин Ѕвонко 58 години живеел во домот кој беше целосно уништен од пожарите кои го зафатија Нов Истевник.

Тој сега ноќите ги поминува под оревот, недалеку од неговата куќа. Селото два месеци нема вода, а сега е и без струја.

Има само сестра во Србија која не знае дека нејзиниот брат е без куќа.

Бројот на Ѕвонко е 076 812 251.

Има потреба од храна и облека.