ТОП 15 ПОЛИТИЧАРИ на ФБ: Мицковски прв, Богојески втор, Ковачевски и Апасиев следни

МКДенес направи кратка анализа на рејтингот на 15 лидери на политички партии од „македонскиот блок“, според поддршката која ја имаат од граѓаните на социјалната мрежа Фејзбук, на нивните официјални фан […]

СООПШТЕНИЕ МК – Земја УЧЕСНИК во ЕУ

Политичката партија Македонски Концепт достави СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА, 30 АВГУСТ 2023 ГОДИНА МАКЕДОНИЈА – ЗЕМЈА УЧЕСНИК ВО ЕУ Последните случувања во ЕУ, особено дадената потврда на вистинскиот „француски предлог“ од страна […]

ЧЕСТИТ ДЕН НА ПОБЕДАТА (видео) врз косовските окупатори и терористи на учк

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА, 13 АВГУСТ 2023 ГОДИНА ЧЕСТИТ ДЕН НА ПОБЕДАТА врз косовските окупатори и терористи на учк На денешен ден, 13.08.2001 година беше потпишан договор за внатрешното уредување на малцинските […]

СООПШТЕНИЕ на МК – Честита ПОБЕДА во битката кај Радуша

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА, 10 АВГУСТ 2023 ГОДИНА ЧЕСТИТ ПРАЗНИК – Победа во битката кај Радуша 2001 година Почитувани македонски граѓани, партијата Македонски Концепт ви го честита големиот Ден кој треба да […]

СООПШТЕНИЕ на МК: Е-комерц да влезе во измените на законот за платежни услуги

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА, 21 ЈУЛИ 2023 ГОДИНА од политичка партија Македонски Концепт: ПОДДРШКА и ДОПОЛНА НА ИНИЦИЈАТИВАТА за измени на Законот за платежни услуги и платни системи Политичката партија Македонски Концепт, […]

МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ со поддршка за протестот на МПЦ ОА

Партијата Македонски Концепт достави СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА, 22 ЈУНИ 2023 ГОДИНА, кое го пренесуваме во целост. МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ СО ПОДДРШКА НА ПРОТЕСТОТ НА МПЦ ОА Во врска повикот на мирен протест […]

(Видео) ВОНРЕДНО ОБРАЌАЊЕ по повод косовскиот упад во Македонија

По повод косовскиот упад во Македонија со логистика на домашни албански етнички шовинисти како т.н. министер за здравство, со свое вонредно видео обраќање се појави лидерот на партијата Македонски Концепт, […]

(Видео) ВОНРЕДНО УБАВА ВЕСТ, Таљо свитка опашката

Лидерот на партијата Македонски Концепт објави ВОНРЕДНО УБАВА ВЕСТ – конечно победа врз великоалбанскиот етнички шовинизам! Одиме кон нови ПОБЕДИ! – објави Петар Богојески Погледнете го краткото видео: