ТPAГИЧНO: И oвa го дoчeкaвме од Стojaнчe

Живот

Македонија и ова го дочека! Директорот на ЦУK Стojанче Ангелов ни ја соопшти стратегијата на Владата за гасење на пожари.

Замислете, Владата планирала утринската роса да го изгаси пожарот. Токму така, утринската роса! Ако власта не гаси пожари, ако не помага на болни, ако не гради улици, тогаш за што ни е власт?

Погледнете скандалозната изјава:

https://fb.watch/7WM6k_DfAC/