ПРОМЕНА ВО ХОРОСКОПОТ – Ова се точните датуми

Иако „официјално“ речиси никој не верува во астрологијата, многу од луѓето повеќе или помалку редовно го следат хороскопот. Но, најчесто следат погрешни знаци, велат некои астролози. Поентата е во тоа […]

(Видео) ПОИНАКВО Скопје во 1979, погледни зошто?

Скопје во седумдесетите години од минатиот век – една поинаква аура на градот. Поинакви превозни средства, поинакви градби, повеќе природа, поинаква мода. Носталгијата за старото Скопје е секогаш присутна, она […]

MAKEДОНИJA пpва вo cвет пo yвоз нa мapихyана

Од Jужнa Aфpика во Mакедонија е испорачана досега рекордната пратка на мapихyaнa помеѓу две држави, објави американско-канадската фирма Инcтaдoce фapма кopп. Пратката од 2.125 килограми (2,125 метрички тони) била испратена […]

Еве кај кого ќе бидат ПАРИТЕ во јануари!

Познатите астролози јавно ги споделиле своите предвидувања што се однесуваат на финансиската состојба. Тие издвоиле три знаци на кои им претстојат големи парични добивки во јануари. Според ѕвездите, почетокот на […]

НOCTPAДАМУС за 2022 година, предвидува катастрофална година

Познатиот Нострадамус е добар пример дека кога ја предвидувате иднината колку сте понејасни, толку повеќе можете да бидете во право за поголем број работи. Затоа неговите прогнози за идната 2022 […]