ЕКСКЛУЗИВНО: Првите фотографии од кампањата на ЛЕВИЦА

МКДенес започнува со ексклузивни слики за промоција на кандидатите од Левица за овие локални избори. Прва објава ќе биде за кандидатот за градоначалник на Град Скопје, господин Перо Камиказа. Оваа […]

КОЦЕ КОЦКИЦА ја манијачи Данела

Поранешниот градоначалник на Град Скопје од редовите на ВМРО-ДПМНЕ Коце Трајановски, познат на јавноста како Коце Коцкица, даде јавна поддршка за кандидатката за градоначалник Данела Арсовска. „Со одлука на извршниот […]

СПЕКТАКУЛАРНО: Новата контрола на летање во Кабул

На социјалните мрежи низ целиот свет протече слика со новата екипа на контрола на летање на меѓународниот аеродром во Кабул. После оваа крајно професионална талибанска посада, турканици во авио компаниите […]