EУ шaмap за Pycија

Важна вест доаѓа од Европскиот Парламент во односите со Pycија. Треба да ги вратат архивите украдени од источноевропските земји! Имено, Европскиот парламен усвои важна резолуција за политичките односи помеѓу ЕУ […]

ВАЖНО: Заев пишман аџија

Бугарија по нарачка на Русија, во парламентот прифати антимакедонска декларација, наречена рамковна позиција. Со тоа се „зациментираа антимакедонските позиции“ на Бугарија. Следен чекот во плановите на нашите „православни браќа“ беше […]