УРНЕБЕСНО ВИДЕО: Тепачка за Бојко во бугарски парламент

Балкан

Состојбата во Бугарија се драматизира, после апсењето на поранешниот премиер Бојко Борисов и неговите најблиски пријатели.

Во бугарскиот парламент денес имаше тепачка за тоа дали Бојко е оправдано приведен, после закана на еден од пратениците од власта дека сите опозициски пратеници се кандидати за притвор.

Гледајте урнебес на следен линк:

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Ffb.watch%2FbQ3ohUtDg1%2F%3Ffbclid%3DIwAR37Buk4QkuvNYqpD7pQhQvedRGqE8klsBCT59dUis5YVyhGTuGxWcfmIX8&h=AT2bRwl6hAUQdXmHkPDw9YoxA45ZFp075JmUseAS-ytQqAs1DjcUNFwFo4RhTF0bOJ-EoHrQ2NsppbWUfokX-bo5qVVAlGs59-g-mKgszqK921Okg2tio8_yijF345hvcFJL-w