ФИЈАСКО (Видео) за Фон дер Лаен во Скопје

Едно големо фијаско беше посетата на претседателката на Европската Комисија, Урсула фон дер Лаен која дојде во еднодневна работна посета на нашата земја. Нејзин домаќин беше македонскиот недомаќин премиерот, Зоран […]