ЗАБЕГАА теоретичарите на заговори

Забава

Се претера во секој поглед, па и со теориите на заговори. После глупоста за „доказите“ дека Ангела Меркел била ќерка на Хитлер, сега имаме нова теорија.

Новата теорија е дека сите функционери на ЕУ биле следбеници на фашизмот, а меѓусебно се поздравувале со усогласени начини за комуникација.

Во тој контекст, најновите жртви се претседателката на Комисијата на ЕУ Урсула Фон Дер Лаен и поранешната претседателка на Хрватска Колинда Грабар Китарович. Има ли крај на глупостите?