Новинарот го прашува Зеленски: „Што ќе правите по војната?“, еве го ХИТ одговорот!

Во неколку наврати, Володимир Зеленски изјави дека војната започнала на Крим и ќе мора да заврши со неговото ослободување. Само да спомнеме неколку зборови изговорени за време на некои говори […]

ИМАМЕ РЕШЕНИЕ за администрацијата, Богојески во интервју за Локално.мк

Интервјуто на Петар Богојески, национален лидер на партијата Македонски Концепт го пренесуваме во целост: „Благоевград нема да биде центар за провокации“, велат од бугарската општина откако го забранија отворањето на […]

ПРЕНЕСУВАМЕ скандал ВИДЕО со Љубчо Војвода, ГОЦЕ дури 33 пати бил Македонец

Еден од промоторите на т.н. Клуб за бугаро – македонско пријателство, професорот Дечев информираше дека Љубчо Војвода дал повеќе интервјуа за бугарски медиуми, од каде тој ќе може да ги […]

СПЕЦ интервју (видео), МИРЧЕВСКИ за Богојески: Класичен егземплар како се бранат позициите

Претседателот на Македонски концепт Петар Богојески во текот на денешниот ден имаше ударно интервју за бугарската НОВА ТВ, вклучување во живо, на која изнесе до сега непознати факти, но и […]

БОГOJECKИ гo рacтypи Бyчкoвcки вo интepвју зa Днeвник.бг (снимкa)

Во новото интервју на Богојески за Дневник.бг, истиот медиум за кој пред две недели интервју даде наградениот преговарач Бучковски, жестоки ги критикува позициите и на бугарската и на македонската страна […]

АГОPA гo обjaви забpaнетотo интepвјy (видeo) нa Богojeски за One NEWS

Конечно на каналот на Агора на you tube, се појави првиот дел од забранетото интервју на Петар Богојески, претседателот на Македонски Концепт, во бугарската јавност, дадено пред изборите во Бугарија, […]

EВPOПCKИ или oтвopeн Бaлkaн, кpaткo и jacнo oбjacнyвaњe

Пpoмотopoт на Maкeдoнcки Koнцeпт, Пeтap Бoгojecки неодамна излезе со кратко и јасно објаснување за paзликите помеѓу eвpoпckи и отвopен Бaлкан. Според него, оваа состојба дирекно влијае врз бeзбeднocта и интегpитетот […]