БОГOJECKИ гo рacтypи Бyчкoвcки вo интepвју зa Днeвник.бг (снимкa)

Интервјуа

Во новото интервју на Богојески за Дневник.бг, истиот медиум за кој пред две недели интервју даде наградениот преговарач Бучковски, жестоки ги критикува позициите и на бугарската и на македонската страна како погрешни и неодржливи.

Делумна снимка од тоа интервју може да погледнете на овој линк: