ИНТЕРВЈУ во живо со ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ направено маестрално од Види Вака

ИСТОРИЈА, Македонија

Маестрално видео на Види Вака, со кое е прикажано интервју во живо со македонскиот револуционер Гоце Делчев.

Целото интервју со Војводата на следен линк: