ДАНЕЛА РАСПАЛИ ПО КОВАЧЕВСКИ – Еве што му порача

По најавата дека ќе ѝ бидат одземени ингеренциите за реконструкција на Универзалната сала и предадени на Министерството за култура, и изјавата на Премиерот Ковачевски дека Владата ја разгледува можноста да […]

АРСОВСКА ОТКРИВА КАКО ШИЛЕГОВ ГИ АРЧЕЛ ПАРИТЕ

Претходното раководство на градот на чело со Петре Шилегов платило 75.000 евра за услуга која никогаш не е испорачана. Арсовска потенцира дека веб страницата која требало да биде изработена за […]

ЦВEЌЕTO cе иcyши, вojната Дaнелa – Петpe ќe peзултиpa cо пpитвopи

После куртоазното цвеќе за помирување и предавање на власта на Град Скопје, љубовта помеѓу Данела Арсовска и Петре Шилегов заврши. Покрај скандалот со загадувањето, дознаваме дека веќе се во тек […]

СИТУАЦИЈАТА излезе од контрола, Македонија засрамена

Кампањата за Локални избори 2021 година зема сосема погрешен правец. Од борба на идеи и проекти, се претвори во борба на меѓусебен линч. Во таа насока предничи изборниот штаб на […]

ЗАВАЛИЈАТА шкупјанец (видео) на митинг на СДСМ

Скопје било дијагноза, кажа шкупјанецот Мирко Попов, без да знае дека поголема дијагноза од него нема! Слушете што кажа дечкото со дијагноза: Од вакви дијагноза шкупјани, Скопје остана надвор од […]

КАТАСТРОФА: Петре фатен жив

ВМРО-ДПМНЕ за утре во 10:30 часот најави прес-конференција во врска со мултимилионерот Петре Шилегов иако како што велат годишните приходи му се еднакви на секој просечен граѓани. -Како градоначалникот на […]

ВACKО ЕФTOВ: Дaнeла Apcoвска е чoвeк на БЦ

Познатиот новинар од Македонија Васко Ефтов во последната политичка анализа излезе со фрапантни податоци за политичката сцена во земјава. Цаско Ефтов тврди дека кандидатот за градоначалник на Скопје од ВМРО […]