ЗАВАЛИЈАТА шкупјанец (видео) на митинг на СДСМ

Забава

Скопје било дијагноза, кажа шкупјанецот Мирко Попов, без да знае дека поголема дијагноза од него нема!

Слушете што кажа дечкото со дијагноза:

Од вакви дијагноза шкупјани, Скопје остана надвор од нормалниот свет. Завалијата Мирко е дефинитивно со дијагноза!

А токму поради такви со дијагноза, СДСМ ќе го изгуби Скопје на Локалните избори!