АНКЕТА: За Петре или за Данела

Забава

Споделете го овој пост и изјаснете се дали го подржувате кандидатот на СДСМ Петре Шилегов со лајк или независната кандидатка Данела Арсовска со срце?

Изјаснете се на фан страната на МКДенес!