КАТАСТРОФА: Петре фатен жив

Политика

ВМРО-ДПМНЕ за утре во 10:30 часот најави прес-конференција во врска со мултимилионерот Петре Шилегов иако како што велат годишните приходи му се еднакви на секој просечен граѓани.

-Како градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов стана мултимилионер, иако официјалните годишни приходи му се еднакви како секој просечен граѓанин?

Како до 4 стана, зграда во Скопје и хациенда во Маврово?

И кои сѐ директори поставени од Шилегов учествуваат во сомнежите за криминал?

Утре во 10.30 часот, прес конференција на ВМРО-ДПМНЕ, стои во нивниот пост на Фејсбук.