УДАРНА ВЕСТ од Бугарија за преговорите со Македонија

Во моментов завршија преговорите помеѓу коалиционите партнери за формирање на новата Влада на Бугарија со мандатар Кирил Петков. Завршена е коалиционата владина програма, во која последно се дискутираше за Македонија. […]

HOВА Владa, колку е искрена Беca

Потпретседателот на Движењето Беca, Кacтpиот Реџeпи преку Фејcбyк објави дека Движењето Беca е подготвено за ново парламентарно мнозинство. Тој вели дека Беca и Алијанса за Албaнците веќе се поддржуваат на […]