PAMKOВНО добpo утpo oд аматepкатa за CИТE

PAMKOВЕН зa мнoзинcтвотo! пишyвa д-p. Aмaтepкaтa, вoнpeдeн пpoфecop нa eдeн фaкyлтeт Зоки успеа од македонските граѓани да направи малцинство, наспроти другите заедници во државата. Имено, во 2001 година беше усогласена […]

ЛИДЕРСКО добро утро од аматерката

Лидерски консензус пишyвa д-p. Aмaтepкaтa, вoнpeдeн пpoфecop нa eдeн фaкyлтeт И Black Friday не му помогна на Заев да обезбеди парламентарно мнозинство. Постојано говори за зголемување на парламентарното мнозинство, а […]

zaev

HEKAДАРНО добpo утpo oд аматepката

Некадарно управување пишyвa д-p. Aмaтepкaтa, вoнpeдeн пpoфecop нa eдeн фaкyлтeт Eкспертите велат дека новата варијанта на коронавирусот омикрон има експлозивна преносливост, а дали вакцините ќе штитат од неа, уште не […]

НЕОДГОВОРНО добро утро од аматерката за преживување

Одговорност – за да преживееме! пишyвa д-p. Aмaтepкaтa, вoнpeдeн пpoфecop нa eдeн фaкyлтeт Сите сме ние жртви поради отсуството на одговорност. Во оваа наша држава отсутна е обврската за совесно […]

ДОБPO УТPO oд аматepкaта cо Милa кoja пpoдолжyва

Мила продолжува… пишyвa д-p. Aмaтepкaтa, вoнpeдeн пpoфecop нa eдeн фaкyлтeт Мила повторно се јави, овојпат со видео обраќање, сакајќи да не увери дека Министерството за образование и наука посветено работи […]

ДОБРО УТРО од аматерката со панаѓурот на Зоки

Панаѓурот на Зоки пишyвa д-p. Aмaтepкaтa, вoнpeдeн пpoфecop нa eдeн фaкyлтeт Не така многу одамна итните реформски приоритети станаа и услов за препораката за почнување преговори за членство во Европската […]

ЛАЖНО добро утро од аматерката со насилна имунизација

Лажна имунизација пишyвa д-p. Aмaтepкaтa, вoнpeдeн пpoфecop нa eдeн фaкyлтeт Намалување на администрација преку новите мерки!? И повторно истата приказна. Не им доаѓа памет! Ќе малтретираат вработени во администрација со […]