БРУКА НЕВИДЕНА поправаат 5км автопат повеќе од 3 години

Автопатската делница Петровец-Катланово во должина од 5 километри сè уште стои раскопана, со дупки и прокопи без никакви градежни активности, иако почна да се реконструира уште во 2020 година, а […]

ВИДЕО: ТЕПАЧКА НА АВТОПАТ-Ги оставија автомобилите, па почнаа да се бркаат

Неколку момчиња синоќа се истепале на автопат во Црна Гора во близина на наплатната рампа кај Матешево. На социјалните мрежи беше објавена снимка на која може да се забележи како […]

РАСПАДНАТ автопатот “Гоце Делчев“, дали ќе има одговорност

Автопатот „Гоце Делчев“ на линија Скопје – Штип се распаѓа во буквална смисла на зборот. Иако е нов автопат од само неколку години, тој никогаш не успеа да профункционира во […]

СКАНДАЛ!!! АВТОПАТОТ КИЧЕВО-ОХРИД ДОСТИГНА 600 МИЛИОНИ ЕВРА

Македонија е на добар пат да го добие најскапиот автопат во свет, Кичево – Охрид. Најмалку 10 милиони евра за еден километар автопат ќе ги чини граѓаните автопатот Кичево-Охрид, проект […]