АЛБАНИЈА се враќа во брак со КИНА, Путин ќе биде кумот

Кина и Албанија воведуваат безвизен режим меѓу двете држави, објавија од кинеската амбасада во Албанија, со што и официјално Албанија се враќа во „кинески свет“, каде и припаѓаше со децении. […]

АПАСИЕВ со исти ставови како БУГАРИТЕ, СССР ги демантира

На целата јавност ни се познати монти пајтон политичари, како Димитар Апасиев и оние несреќите од Родина, кои заедно со избугарените македончиња тврдат дека СССР признавал или создал македонска нација […]

СРПСКА ГНИДА со напад кон МАКЕДОНЦИТЕ, создадени биле од ТИТО

Локален функционер на Народна странка на Србија на Вук Јеремиќ упатува навредливи пораки до Македонците. Извесен Бојан Лазиќ од локалниот клуб на Народната странка во белградската општина Раковица врз основа […]

(ВИДЕО) ОВАА песна направила хаос од самоубиства во СФРЈ, ТИТО ЈА ЗАБРАНИЛ!

Песната, која Тито ја забрани по голем број самоубиства, се вика „Моите бели дробови се болни“ и се смета за една од најтажните песни што некогаш биле напишани на јазиците […]

БУГАРСКАТА ШЕЌЕРИНСКА бара Македонците да не го сакаат ТИТО

Политичарите во Скопје наместо да одат по патот на доброседството, „се уште се жртви на комунистичката југословенска пропаганда на омраза кон Бугарија, вели поранешната вицепремиерка и министерка за надворешни работи […]

УРНЕБЕСНО ВИДЕО: Данела се шлае со директорката, а ГЛУВЦИ растураат низ ЈБТ

Никако да престанат скандалите во скопската гимназија Јосип Броз Тито. После откриените финансиски скандали на директорката на ова училиште, фале уште брканица на глувци низ ходниците. Сега се поставува ново […]

ТИТО разочаран од Македонците

После точно 42 години од починувањето на доживотниот претседател на Социјалистичка Федеративна Република Југославија – Јосип Броз Тито (1892-1980), Македонците силно го разочараа! Тие тргнаа по умот на Сталин и […]

СЕ ПОЈАВИ ДОКАЗ дека се е исто, само него го нема на 1ви мај во Македонија

За време на Југославија, кога претседател на државата беше Јосип Броз Тито, редовно се организирале протести на „Синдикатите“ за време на 1-ви мај, на кои редовно им се давало поддршка […]

ЗА ТИТО или ЗА ВАНЧО, кукавичкото јајце е снесено, започнуваат поделбите

Стратегијата за уништување на македонската национална свет нашироко се спроведува. Со цел да има силни резултати, таа е упростена на поделба на Македонците на почитувачи на југословенското наследство и ликот […]