СРПСКА ГНИДА со напад кон МАКЕДОНЦИТЕ, создадени биле од ТИТО

Балкан

Локален функционер на Народна странка на Србија на Вук Јеремиќ упатува навредливи пораки до Македонците.

Извесен Бојан Лазиќ од локалниот клуб на Народната странка во белградската општина Раковица врз основа на фотографија тврди дека не постојат Македонци, туку дека се работи за Срби.

Македонците се народ измислен од Тито. Иако ги поздравувам моите пријатели јужно од Прешево, македонскиот е само територијална припадност. Нацијата и јазикот се – ФИКТИЦИИ, а сликата подолу е еден од доказите.

Раздели па владеј, е причината очигледна за сите освен за нив”, тврди Лазиќ кој освен од Македонци за своите глупости изнесени на Твитер добива жестоки критики и од негови сонародници.

Голем број корисници на Твитер од Србија го критикуваат Лазиќ за ваквиот однос кон Македонците, а некои го прогласуваат за малоумен.