ГРУЕВСКИ на граница, дали се враќа во Македонија

Огромна раздвиженост во лоби структурите на „диктаторската интернационала“ Путин – Ердоган – Орбан. Особено активни се креаторите на т.н. „српски свет“ од соседна Србија на чело со господинот Вучиќ и […]