Визиите на Нострадамус пак актуелни: Чарлс Трети брзо ќе „падне“, на негово место доаѓа НЕОЧЕКУВАНО лице, еве што друго ќе се случува

Чарлс ќе биде принуден да абдицира, а пророкот предвидел дека „ќе биде заменет со човек кој никогаш не очекувал да биде крал“. Француски лекар и астролог чие вистинско име е […]

Најголемите пророци: АНТИХРИСТОТ ќе биде од христијанска земја

Нивните предвидувања некогаш се многу црни, но честопати точни. Мнoгу светски познати пророци предвиделе дека една од овиe години ќе започне голема светска војна. Еве што за војните во Украина, […]

НОСТРАДАМУС: После короната ќе има Трета светска војна, Путин е третиот антихрист

Мишел Нострадамус е најпознатиот пророк во западниот свет кој го предвиде почетокот и крајот на Првата светска војна, доаѓањето на власт на Хитлер и точниот датум и место на Втората […]

НOCTPAДАМУС за 2022 година, предвидува катастрофална година

Познатиот Нострадамус е добар пример дека кога ја предвидувате иднината колку сте понејасни, толку повеќе можете да бидете во право за поголем број работи. Затоа неговите прогнози за идната 2022 […]