РУСИЈА на колена, САД имале технологија за напад од вселена

Јан Новиков, генералниот директор на концернот „Алмаз-Антеј“, смета дека САД развиваат технологии за изработка на воени орбитални системи кои се способни тајно да нападнат од вселената, пренесува „Красна звезда“. Новиков […]