СПЕЦИЈАЛНА порака од САД до Македонија и соседите

Корупцијата претставува најголем проблем на Македонија и земјите од Западен Балкан, изјави специјалниот пратеник на САД Габриел Ескобар, додавајќи дека САД ќе продолжат да ги користат сите достапни алатки, вклучително […]

ПАРИЧНА ПОМОШ од 100 евра за сите млади од 16 до 29 години

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ денеска на годишната конференција најави парична помош за сите млади на возраст од 16 до 29 години, објави српскиот медиум „Нова“. -За сите лица на […]

CPAMНО: Mлaдите од CДCM гасат пожари, додека старите кpaдaт

Во моментите кога состојбата со пожарите во нашата земја беше повеќе од алармантна, многу партии се обидоа да соберат поени на база на учество во гасењето на тие пожари. Следејќи […]

ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЈУ: Александар Тасев „Следете го младиот човек, тој ќе Ви го покаже вистинскиот пат“

„Следете го младиот човек, тој ќе Ви го покаже вистинскиот пат“ – Александар Тасев, новиот лидер на Младински концепт. Пред неколку денови, политичката платформа Македонски концепт објави дел од имињата […]

МКДенес.мк објавува конкурс за колумнисти!

Конкурсот е отворен за сите заинтересирани лица кои имаат предиспозиции за пишување и сакаат да се афирмираат како колумнисти.   Колумните може да бидат пишувани на различна тематика, во зависност […]