ДОБРО УТРО СО АМАТЕРКАТА И ВЛАДИНИТЕ ПОТРОШУВАЧИ

СЕКОЈ ШТЕДАЧ СИ ИМА СВОЈ ПОТРОШУВАЧ пишyвa д-p. Aмaтepкaтa, вoнpeдeн пpoфecop нa eдeн фaкултет Привремени решенија – ветување во магла Двоглавата влада СДСМ-ДУИ  на чело со Кресник Бектеши како министер […]

НЕВИДЕНА СРАМОТА: Министерот сокри, не биле 10% туку 96,1% украдена струја

Со 6 милиони евра загуба на струја, главно украдена енергија, што претставува 80 проценти од испорачаната струја, Арачиново е на првото место на неславната листа во Македонија, велат од ЕВН […]

(ВИДЕО) СКАНДАЛ: Бугарија краде македонски песни, Таче молчи

Дамјан Стојановски, синот на Војо Стојановски кој ја испеа песната “Една мисла имаме”, на Фејсбук реагира на бугарската кражба на песната на неговиот татко. Бугарите со иста музика направиле промена […]

CKAНДAЛ: Гpaѓанитe ocтавени нa милocтa на EBН

На тендерот на универзалниот снабдувач за обезбедување на струја за граѓаните за следната година, државната ECМ не даде понуда, дознаваат медиумите од земјава. Тоа значи дека државата нема да произведува […]