АХМЕТИ бил БУГАРИН и по дедо и по баба, покажуваат бугарските и турски архиви

По потпишување на албанско – бугарскиот договор за Македонија, во Бугарија започнаа да се отвараат историските архиви од кои се докажува дека освен Бугари, други жители немало во западна Македонија. […]

СКАНДАЛ: Ахмети со национал – шовинистичка изјава

Претседателот на ДУИ, Али Ахмети, со специјална порака до претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, да го заборави Кичево бидејќи нема што да бара таму. – Ќе му пратам само една […]

СКАНДАЛ!!! АВТОПАТОТ КИЧЕВО-ОХРИД ДОСТИГНА 600 МИЛИОНИ ЕВРА

Македонија е на добар пат да го добие најскапиот автопат во свет, Кичево – Охрид. Најмалку 10 милиони евра за еден километар автопат ќе ги чини граѓаните автопатот Кичево-Охрид, проект […]