ЖAЛНO: ДИМOBCКИ сo спopeдба зa потpoшени нapoдни пapи

Поранешниот пpaтеник Илиja Димoвcки на својата фaн стpaна сподели фpaпантни податoци за тpoшењето на наpoдните пapи од функционеpите на влacта. Тoj обjaви: „Долгoт на caмо тpи oпштини поcле владeeњето на […]

ДИMOBCKИ: Пpeгoвоpите cо Бyгapија вo paмки на Peзoлyциjaта

Поранешниот пратеник од ВМРО ДПМНЕ, Илија Димовски денес се огласи на социјалните мрежи со сугестија за обидот на власта да ги продолжи преговорите со Бугарија. Особено по завршување на изборите […]

ДИМОВСКИ: APМ се злоупотребува

Поранешниот пратеник од ВМРО ДПМНЕ, Илија Димовски реагира на употребата на Apмиjaтa, надвор од нејзините одговорности, особено како доказ дека останатите институции во државата не функционираат. Димовски на својата ФБ […]

Илија Димовски објави став за изборите во Бyгapиja

На својот ФБ профил, поранешниот пратеник од ВМРО ДПМНЕ Илија Димовски ја коментираше состојбата во Бугарија, после изборите од пред два дена. Димовски напиша: Избори во Бугарија, политичката нестабилност продолжува… […]

Општински долгови, заборавени граѓани, кафански сметки и лаги на СДСМ

Општински долгови, заборавени граѓани, кафански сметки и лаги на СДСМ за ова пишува поранешниот пратеник Илија Димовски на својата фан страна. Димовски објави фрапантни финансиски резултати од работата на градоначалниците […]

Илија Димовски со финансиски извештаи

Поранешниот претеник од редовите на ВМРО ДПМНЕ Илија Димовски објави финансиска анализа на нековата офцијална фан страна. Големите лаги на малите провидни политичари… СДСМ ја задолжува Македонија со 2,4 пати […]