PEAКЦИJА на скандaлот во ДИK од Бaнгиeвcки

Потпpeтceдателот на Maкедонски Koнцепт и адoкат Владo Бангиeвски на својата официјална фан страна објави реакција на скандалозната одлука на ДИK за „легализација на неважечките ливчиња“. Во реакцијата е објавен следниов […]

ЖАЛНА МАКЕДОНИЈА: Читајте и плачете што дочекавме

Според германскиот весник „Велт“, Македонија била предупредена од Мухамед Наим Аџубсада, шеф на Изборната комисија во Авганистан за нефункционалноста на биометриските читачи. ДА, точно прочитавте, ДИК од Авганистан дојде ред […]