BУЧИЌ пoeнтираше cо Maкедонците, кoмoтни caмо вo „cpпски cвет“

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ најави дека претстојната средба „Отворен Балкан“ во Тирана ќе донесе многу добри и важни заклучоци, како и многу придобивки за сите граѓани, специјално испраќајќи порака […]

ВУЧИЌ со мировна економска порака во духот на Отворен Балкан

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, денеска во духот на економските политики и регионална соработка на проектот Отворен Балкан, најави дека земјата во 2022 и 2023 година ќе набави уште околу […]

ВОСТАНИЕ против Вучиќ, дали ќе успее Србија (видео)

После иницијативата на „Тргни-промени“ и движењата собрани околу Еколошкото востание и нивните масовни протести и блокади на патишта и мостови на десетина локации во Белград и во повеќе од 50 […]

ГРУЕВСКИ на граница, дали се враќа во Македонија

Огромна раздвиженост во лоби структурите на „диктаторската интернационала“ Путин – Ердоган – Орбан. Особено активни се креаторите на т.н. „српски свет“ од соседна Србија на чело со господинот Вучиќ и […]