ВAЖНO: Нoв бpaн, дали Гpциja ги зaтвopa гpaницитe?

Грција вчера регистрираше 1.001 нов случај на инфекција со коронавирус, од кои седум беа откриени на граничните премини во земјата, објави АНА-МПА, повикувајќи се на податоци на Националната организација за […]