ВОНРЕДНИ ВЕСТИ: МАКЕДОНЦИ на новата црна листа на САД

Попладнево беше возобновена црната листа на САД, а на истата се најдоа две познати имиња за македонската јавност. Имено екс премиерот, Никола Груевски и поранешниот директор на УБК, Сашо Мијалков […]

ГPУEВCКИ нaпaднaт на yлица во Бyдимпeштa

Поранешниот македонски политичар Никола Груевски, после напуштање на власта во Македонија, а поради кривичен прогон за сторени кривични дела ја напушти Македонија на илегален начин и замина да живее во […]

Груевски испраќа пораки

Јавноста во Македонија е преплавена со различни фотографии од Будимпешта. На нив најчесто е поранешниот премиер Груевски во женско друштво. Предходно се појави фотографија на Никола со ескорд придружничка на […]