Груевски испраќа пораки

Забава

Јавноста во Македонија е преплавена со различни фотографии од Будимпешта. На нив најчесто е поранешниот премиер Груевски во женско друштво.

Предходно се појави фотографија на Никола со ескорд придружничка на модна забава.

Злонамерните тврдат дека тоа е акција на македонските служби, кои му дишат во врат на Груевски. Кај и да се појави, тие имаат контрола. Но информациите од Никола говорат друго. Тој сам ги пуштал во јавност тие фотографии, со цел да „пукнат душмани“. Како што се изрази неговиот близок пријател, чест посетител на Будимпешта.