Живи фатени

Забава, Македонија

Јавноста во Македонија е силно вознемирена од сликата на која се гледа средба на Никола со некоја девојка во Будемпешта. Според информациите до кои дојдовме од извори од Пешта, девојата не е девојка. Имено, господинот Мицковски се маскирал како девојка, со цел да ја оствари големата желба да му се допадне на Никола.

Толку добро е маскиран, што не се забележува дека лидерот на ВМРО конечно јавно испи кафе со Шефот. Странските служби и предавници сега нема да можат да го хејтаат големиот лидер!

*ликовите од текстот не се поврзани со вистински ликови од политичката сцена во земјава.