Дали БРАНКО гласаше за нов лидер на СДСМ!?

СДСМ денеска го бира заменикот на Заев. За претседател на партијата се кандидираа тројца кандидати и тоа Димитар Ковачевски, кој е актуелен заменик-министер за финансии и член на Извршниот одбор […]

СДСМ го губи Скопје, бранковистите исфрлени на клоци

Објавени новите кандидати за градоначалници на СДСМ. Сите бранковоисти, почнувајќи од Богац од Карпош, па се до Марин и Српче се исфрлени на клоци. Горан Герасимовски, претседател на партискиот општински […]

Заев чисти бранковисти пред локални

Градоначалникот на Општина Карпош, Стефан Богоев, е познат кадар на Бранко Црвенковски, поранешниот лидер на СДСМ. Тој е познат како бранковото дете од градоначалниците на СДСМ. Токму тоа е прилината […]