МАКЕДОНИЈА влегла во ЕУ уште 1995, ама не сме знаеле

Македонија

Македонија започнала преговори со ЕУ уште во 1995 година, а ние да не сме знаеле. Тоа не известил премиерот на земјата и лидер на СДСМ, Бранко Црвенковски, кој изјавил дека Македонија го фати европскиот воз и за кратко влегуваме во ЕУ!

Денес во 2021 година премиерот на Македонија и лидер на СДСМ, Зоран Заев не известува дека Македонија го фати возот за Европа и дека само што не сме завршиле преговори.

Има ли поголеми лажовани од овие од СДСМ? Се родиле ли поталентирани од нив? Лажат 50 години, а народецов упорно си верува! До народот ќе да е!

One thought on “МАКЕДОНИЈА влегла во ЕУ уште 1995, ама не сме знаеле

Comments are closed.