АМЕРИКАНЦИТЕ со акција на скопски аеродром

Пратка од еден тон дpoгa во петокот била пресретната движејќи се од аеродромот Петровец кон конечната дестинација, а MBР на Спасовски не биле способни да ја спроведат акцијата. Според информациите, […]

ОТВОРЕН Балкан се распаѓа, Косово во хаос

Отворен Балкан пука по шевови, повторно судир на Срби и Албанци, Косово во вонредна состојба. Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, се обрати до јавноста по повод настаните на северот на […]