БИГОРСКИ е албански манастир за бугарска проруска агенција БГНЕС

Ким Мeхмети, албански етношовинист, наркоман, самонаречен новинар, писател и публицист, во интервју за проруската бугарска агенцијата БГНЕС фрла дрвја и камења по македонскиот народ и Македонија. Според Мехмети, по втората […]

Булеварко: Онаа Мeрсихa осудила ли еднаш…

Овие што деновиве леат солзи за Пaлeстинцитe (нека почиваат во мир). Дали еднаш зуцнаа, бекнаа, го покажаа човечкото во себе за систематското уништување на Христијаните по светот? Ставија некоја верска […]