НЕВИДЕН СРАМ (видеа) ТЕРОРИСТОТ Путин во Украина испрати 30.000 муџахедини

Европа

Грозни видеа покажуваат како терористот Путин, соочен со воен пораз и жесток отпор на херојскиот украински народ, во Украина испрати 30. 000 муџахедини да убиваат православни христијани, жени и деца. На видеа кои се појавија на интернет може да се забележат десетици илјади муџахедини, терористи Чеченци, во воена опрема како маршираат кон Украина.

Чеченските терористи се познати воени злосторници и убијци, колективно познати како Вајнах од 1930-тите, а претходно биле познати како Нахчи. Огромното мнозинство Чеченци денес се муслимани и живеат во Чеченија, република Русија.

Одредoт муџахедини „ловци“ на чеченските исламистички терористи е веќе во Украина за да го убива ова невино христијанско население.

На секој терорист му била дадена посебна дозвола да убива кој ќе посака. Така терористот Путин се грижи за братскиот украински народ. Тој е дно на човештвото.

Срамно е за сите народи во светот што молчат и дозволуваат масакар врз невино население во 21ви век.

Се смета дека чеченските терористи се веќе во украинските шуми и добиле „наредба да се убијат“ сите лица кои ќе дадат отпор. Тоа значи одврзани раце да убиваат кој сакаат. Еден Господ знае што се случува низ селата во Украина.

Постојат шпекулации дека на листата за ливквидација на Москва се сите кои биле против Путин, а давале поддршка на легитимната украинска Влада и демократски избраниот претседател Зеленски.

Путин претходно рече дека клучна цел на инвазијата на Украина е да се „денацифицира“ земјата. Дали психопатот мислел тоа да го постигне со муџахединизација на Украина?

Државната телевизија во Чеченија објави дека Рамзан Кадиров (45), лидер на терористите и близок сојузник на психопатот Путин, ги посетил неговите сили во Украина.