СДСМ ја уништи Македонија, ова се најновите економски показатели

Македонија е во слободен пад во секоја смисла на зборот. Покрај политички, внатрешно и надворешно, СДСМ ја опустоши Македонија и економски. Последните анализи на јавните финансии, публикувани од страна на […]

СКАНДАЛ: Објавено колку не ограбиле последниве 10 години

Македонија се задолжува со забрзано темпо во изминативе десетина година, како никогаш до сега. Голем дел од позајмените пари се потрошени на буквално на глупости, на непродуктивни трошоци коишто не […]