ВAЖНO: Нoв бpaн, дали Гpциja ги зaтвopa гpaницитe?

Грција вчера регистрираше 1.001 нов случај на инфекција со коронавирус, од кои седум беа откриени на граничните премини во земјата, објави АНА-МПА, повикувајќи се на податоци на Националната организација за […]

Најубавото од светот

Јордан е најубавата арапска земја на Блиски Исток. Безбедноста е на високо ниво. Економскиот развој се потпира на два клучни фактори, туризам и земјоделие. Земјоделскиот развој е благодарение на потпишаниот […]