БОГОЈЕСКИ: Законски требаше најмалата пензија да биде 18.000 денари

Петар Богојески со своја реакција на дволичноста на СДСМ кога зборуваат за пензионерите. Тој објави свое видување на работите. СДСМ се крајно недостојни да зборуваат за стандардот пензионерите. Тие се […]

КРИМИНАЛЦИТЕ од СДСМ уште во 2018 ги уништиле пензионерите, сега само глумат

Дволичноста на СДСМ ја надмина и ироничноста на нацистите. Зборуваат за повисоки пензии, а го суспендирале системот за порамнување на пензиите со просечната плата во земјава, што беше законска обврска […]

Богојески: Чудото од Македонија

Лидерот на Македонски концепт Петар Богојески на својата официјална фан страна објави реакција за тешката ситуација во која живеат македонските пензионери. ЧУДОТО од Македонија 10.000 мкд – пензија – 2.000 […]