EПИCKOПИТE Пapтениj, Aгатангeл и Jocиф во Coбopeн Xpaм

Епископот Антаниски, г. Партениј игумен на Бигорската Обител, денеска вторни ќе служи вечерна Богослужба во Соборниот Храм, Свети Климент Охридски во Скопје. На литургијата, која е со благослов на Архиепископот […]