Дали ќе има парно: БЕГ ИМА СРЕДСТВА ЗА ГАС ДО УТРЕ

Дали скопјани ќе останат без парно греење? Од БЕГ велат дека немаат повеќе ресурси да обезбедување финансирање на грејната сезона без државна помош за компензирање на тарифата за производство на […]

ПОКЛОН од Владата за граѓаните во 2022 година, честитки

Новата 2022 година ја започнуваме со специјален поклон од Владата за граѓаните. Поскапува струјата и парното. Со среќа да си користите, па уште повесело да поминете оваа година. Цената на […]

PУCИJA ја уценува Македонија за снабдување со гас

По најавите за вртоглаво поскапување за цената на парното вистинска паника владее кај граѓаните кои ги загреваат домаќинствата преку централниот градски систем за греење. Најавите за поскапување се дирекна последица […]