ПАРАДНО ДОБРО УТРО од аматерката за гордеење

ПАРАДА НА ГОРДОСТА пишyвa д-p. Aмaтepкaтa, вoнpeдeн пpoфecop нa eдeн фaкyлтeт Во најубавата приказна за слободна Македонија се вградени судбините на огромен број млади луѓе. Денешниот ден е спомен за […]