оливер спасовски

МЕГА ЕКСКЛУЗИВНО: „Портпаролот“ на БЕСА ТРАНС известува за тубите со нафта

Како што соопштија од компанијата, и моите првични информации се дека немало туби со гориво во предниот дел од автобусот. Меѓута, истрагата тоа треба да го покаже, вели „портпаролот“ на […]

СКАНДАЛ: Што направија специјалците на МВР во Куманово

Преку двестотини специјалци облечени во маскирни униформи и многумина полицајци кои не говорат на кумановски дијалект шетаат денес низ Куманово. Што е нивната улога и поента на излегување на кумановските […]

СКАНДАЛ: МВР поттикнува насилство, кој е министер

Сите сме информирани дека пред неколку дена во Скопје физички беше нападнат претседателот на Регулаторната комисија за енергетика Марко Бислимоски. Причина за нападот е постапката за одземање на лиценца на […]

НЕВЕРОЈАТНО: Министер Оливер Спасовски изгради „кабриолет“ граничен премин

Огромен успех за министер Спасовски, за само неколку денови го „изгради“ времениот Граничен премин Стрезимир – Рестелица на македонско-косовската граница. Тој од денеска и официјално е отворен за минување на […]