(Видео) МАКЕДОНИЈА повикува на обединување, за да падне АПАРХЕЈДОТ

Врз земјата се случува класичен етнички апархејд, а политичките лидери се занимаваат со своите суети, на место да го согледаат државниот интерес, истакна лидерот на партијата Македонски Концепт, Петар Богојески […]

ОБЕДИНУВАЊЕ на сите против заевизмот – Богојески во АРГУМЕНТ ПЛУС

Во емисијата Аргумент Плус, која се емитува на Телевизија 24, гостуваше лидерот на партијата Македонски Концепт, Петар Богојески кој истакна низа аргументи за процесот на рестарт за Македонија. Тој помеѓу […]

СКАНДАЛ: ВМРО ДПМНЕ се обедини со СДСМ преку партиска химна, МК одби

Лудница на политичката сцена во земјава, откако повикот на Цивил Медија, блиска на власта и заевизмот, повика на обединување на сите партии под бајракот на Бојан Маричиќ и партиската химна […]