Конечно добри пораки од Бугарија

Забава

После скандалозното вето на Бугарија за влез на Македонија во ЕУ, бугарските интелектуалци и европски ориентирани граѓани, започнаа со ширење на шеги на своја сметка.

Една од најдобрите креации, помеѓу стотици, е онаа каде Бугаринот чека обединување на Бугарија и Македонија.